Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
Wypożyczalnia Naukowa i Czytelnia Czasopism
(3)
Filia nr 5
(1)
Autor
Dobiegała-Korona Barbara
(1)
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Dudkiewicz Danuta
(1)
Eberhardt Andrzej
(1)
Gulczyński Mariusz (1928- )
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(4)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
Gastronomia
(1)
Hotelarstwo
(1)
Odpoczynek
(1)
Sport
(1)
Transformacja systemu społeczno-gospodarczego
(1)
Turystyka
(1)
Wysiłek fizyczny
(1)
Żywność
(1)
Temat: czas
1989-
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
4 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Naukowa i Czytelnia Czasopism
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. KP-64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 5
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia (1 egz.)
Biblioteka nieczynna do 20250625
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Naukowa i Czytelnia Czasopism
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. KP-796 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Naukowa i Czytelnia Czasopism
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 32 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej